Om Lotus

Beskrivelse af Finda Pretty Lotus - LotusFinda Pretty Lotus født 18 maj 2023

Vores nye smukke halvsøster til Sansa, bliver kaldt Pretty Lotus. Vi synes hun er utrolig smuk, hendes farve bliver kaldt zobel, og vi glæder os til at se hvordan hun bliver som voksen.

Lotus blev hurtig taget under Kukis ”vinger”, Kuki har været så god til at lege med hende og fortælle når Lotus ” gik for vidt”. Lotus er en glad, men også noget forsigtig lapp, hun blev tidlig stor da hun kun som 4 mdr blev legetante for vores M kuld. Det har selvfølgelig været spændende og lærerigt for Lotus.

Lotus er en meget aktiv lapp tæve, og er allerede rigtig god til de forskellige opgaver hun bliver stillet overfor her i hjemmet. Udenfor hjemmet er hun mere forsigtig, og har sine helt egne meninger om hvad hun vil og ikke vil, jo jo Lotus er endnu en lapp med holdninger. Lotus har også allerede fanget sin første mus, hun har en stor jagtdrift, og her ligner hun 100 % sin halvsøster Sansa.

Vi er spændt på om de 2 halvsøster har flere ligheder, og vi oplever at efterhånden som Lotus vokser til, at hun udviser flere sider, som minder om smukke Sansa, det er vi glade for, da Sansa er en rigtig dejlig og super god lapp tæve.

Lotus var næsten 5 mdr. da hun blev ” storesøster” til Money Penny, som vi har beholdt fra vores M kuld. De 2 unge damer, er total afhængig af hinanden. Så Lotus har fået sin ” sag ” for, da Money Penny ikke finder sig i noget.

Vi glæder os til at følge Lotus gennem sit voksne liv, her hos os, vi nyder allerede at hun er blevet en kælepot. Engang når hun er 2 år eller ældre skal hun prøve at blive mor, det tror vi hun bliver super god til.


Sundhed:

HD: Ikke undersøgt

AD: Ikke undersøgt

Øjen lyst: Ikke undersøgt

prcd/PRA-DNA, Ikke undersøgt

DNA-Pompe's Diseaseund, Diagnose: Fri via aner

DK09736/2023